Home » Креативен импулс » Како да добиеш покачување на платата за 47 секунди

Како да добиеш покачување на платата за 47 секунди

Адвертајзинг агенцијата Volontaire од Стокхлом направи видео за подигнување на свеста за половата дискриминација која се случува во однос на добивањето покачување на платата на работничките во Шведска.

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365