Home » Extra 5 » Претставен новиот спот на серијата Преспав

Претставен новиот спот на серијата Преспав

Серијата “Преспав” е хит во Македонија подолго време, односно веќе трета година.

Екипата која работи на овој проект вклучува исклучително талентирани поединци кои ѝ се добро познати на македонската јавност.

Снимањето на третата сезона е завршено, а ќе почне да се емитува на 17ти декември на МТВ1.

Пред емитувањето на третата сезона, претставена е нивната официјална песна под наслов “Преспав е!”. Во спотот на оваа песна се претставени сцени од сезоната што следува.

ЛИНК: https://www.youtube.com/watch?v=yN-v3eu2dvk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365