Home » Најнови вести » АД Европа вработува Бренд менаџер

АД Европа вработува Бренд менаџер

АД ЕВРОПА Скопје има потреба од Бренд Менаџер на определено време, со можност за продолжување на договорот на неопределено време.

Работните задачи на бренд менаџерот вклучуваат организирање на целокупното работење и стратегија за развој на брендот, пронаоѓање на  неговите слабости, подготовка на план и стратегија за развој на брендот ЕВРОПА, обезбедување на сите аспекти на производите како и маркетинг активности, а со цел остварување на стратешките цели на компанијата, соработка со сите сектори во компанијата со цел остварување на поставените стратешки цели.

Бренд менаџерот ќе има клучна улога при продажбата и производство на производи од брендот Европа, следење на продажба, зголемување на продажба, лојалност кон брендот и учеството на пазарот, пронаоѓање на нови маркетинг можности, максимизирање на сите можности за раст и развој на брендост, учество при формирање на буџет за маркетинг, креирање на маркетинг стратегија и соработка со маркетинг тмот, како и спроведување на истата во регионот, присуство и претставување на брендот Европа на меѓународни саеми и настани, менаџирање и мотивирање на тимот.

Искуство како бренд менаџер во производствена индустрија, искуство  во комерција и особено маркетинг ќе се смета за предност.

Само избраните кандидати ќе бидат повикани на селективно интервју.

Огласот е активен до 19.03.2018 а аплицирањето со извршува преку следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365