Home » Во фокусот » “After work” настан за ПР индустријата

“After work” настан за ПР индустријата

На 25 октомври (четврток) почеток од 18:00 часот во Парк Хотел во Скопје,  ќе се одржи првиот “ПР Бар“. ПР Бар е настан организиран од Академијата за маркетинг и пр на Creative Hub кој има за цел да ја собере комуникациската фела на едно место..

Во улога на панелисти се најавени Марија Трајковска (Елемент ПР), Горан Михајловски (Сакам да кажам), Ангелка Пеева Лауренчиќ и Гоце Пачемски ( Имиџ ПР), Миле Бошњаковски ( Влада на Р.М.), Ели Пешева ( Њу Момент), Бранко Героски ( Слободен печат), Борјан Јовановски ( Нова Тв), Александар Манев ( Фактор Портал),  Елена Белевска ( Македонски Телеком) и Ивона Петков Галиќ.

Агендата на настанот е следната:

18:00 – 18:30   Регистрација на гости

18:30 – 18:40   Воведен говор

18:40 – 18:55  “Тајните на ПР успехот”, говор

18:55 – 19:45   Панел 1: “ПР и медиуми”

19:45 – 20:00   Коктел Пауза

20:00 – 20:15   Специјален гостин

20:15 – 21:00   Панел 2: “Кризен ПР менаџмент”

21:00 – 21:05   Заклучни зборови, затворање на настанот

Настанот е бесплатен за учесниците на Академија за маркетинг и ПР на Creative Hub. За останатите кои би сакале да присуствуваат има ограничен број на карти по цена од 799 МКД кои може да се купат на shop.creativehub.mk .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365