Home » Во фокусот » Агенцијата Division вработува акаунт менаџер

Агенцијата Division вработува акаунт менаџер

Имаш искуство како акаунт менаџер, имаш одлични комуникациски вештини и способност да работиш на повеќе проекти во исто време?

Тогаш твоето место е во Division.

Испрати ни го твоето CV на mail@division.mk најдоцна до 23.12.2018 и биди дел од нашиот тим.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365