Home » Во фокусот » Ана Ткалац Верчиќ е нов претседател на Хрватското здружение за односи со јавноста

Ана Ткалац Верчиќ е нов претседател на Хрватското здружение за односи со јавноста

Ана Ткалац Верчиќ е избрана за нов претседател на Хрватското здружение за односи со јавноста (HUOJ). Таа доаѓа на местото на Александра Колариќ која што здружението го водеше изминатите шест години.

На местото заменик претседател на Хрватското здружение за односи со јавност, избрана е Андреја Барбериќ. За членови на Управниот одбор, избрани се Игор Чутик, Марина Буразар и Елена Вулспергер Долезил, за членови на Надзорниот Одбор се избрани Влатка Шкориќ, Александра Колариќ, Марина Халужан, Дуња Буа Маричевиќ и Ермина Дурај, додека како членови во Судот на честа се избрани Андреја Павловиќ, Дражена Лејо, Дражен Дретар, Тина Пухало Грладиновиќ и Влатка Вучиќ Марасовиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365