Home » Во фокусот » Априори комуникации овој викенд го организираат PR ARENA International

Априори комуникации овој викенд го организираат PR ARENA International

Еден од најголемите едукациски настани PR Arena Interantional наменет за студентите од 6-те земји од регионов (Македонија, БиХ, Словенија, Хрватска, Црна Гора и Србија), ќе се оддржи овој викенд (18-ти и 19-ти Октомври) во Сараево.

ПР Арена, apriori

Настанот е во организација на мрежата Априори Комуникации а целта е на студентите од регионов да им се овозможи networking и можност за едукација од врвни стручњаци од бизнис заедницата кои преку практични примери ќе зборуваат на дел од следниве теми: Како социјалните медиуми поставуваат нови императиви во ПР-от и маркетингот?, Реализација на односите со јавност во шоу-бизнис индустријата,Кризно комуницирање…итн..

Повеќе информации за настанот можете да најдете на веб сајтот на проектот www.prarena.ba или на официјалната ФБ страна www.facebook.com/PRArenaInternational

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365