Home » Во фокусот » Билборд на “кој се крева косата“

Билборд на “кој се крева косата“

Навистина постојат лоши билборди од кои ни се крева косата :) …но денеска решивме да ги оставиме нив и да споделиме билоборд на кој буквално “се крева косата“….ама добар билборд, одличен ! :)

Станува збор за интерактивен билборд поставен во некое метро во Шведска каде “Apotek“ фармацевски бренд со намера да претстави нова линија козметика за нега на женската коса ја користи моќта на технологијата користејќи сензори кои го следат надоаѓањето на возот и……погледнете…..

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365