Home » Настани » BledCom2013 спремен за ПР професионалците од регионот !

BledCom2013 спремен за ПР професионалците од регионот !

Интернационалниот ПР симпозиум, кој традиционално веќе 20 години по ред се оддржува во словенскиот град Блед, оваа година ќе се оддржи на 15-ти и 16-ти месецов.

На BledCom2013 своето присуство веќе го потврдија бројни ПР професионалци од регионов и сите делови на светот, кои овојпат како клучни теми на симпозиумот ќе ги расправаат градењето на доверба кај јавоста во компаниите и улогата на ПР професионалците во успешниот комуникациски менаџмент.

Повеќе информации за настанот и пријавувањето можете да погледнете на следниов линк : http://www.bledcom.com/.

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Marketing365 Marketing365 Marketing365