Home » Во фокусот » Blog.mk заминува во историјата

Blog.mk заминува во историјата

ОНЕ телекомуникациски услуги преку својот портал ON.NET.MK објави дека од 01.05.2014 година ќе ја укине blog.mk платформата.

Ова значи дека згаснува единствената македонска бесплатна блог платформа која своевремено беше огромно револуционерно парче од развојот на интернет просторот во Македонија, местото на кое стотици граѓани имаа можност без никакви трошоци да влезат во интернет светот и со својата публика да ги споделат своите мисли, коментари и информации.

Блоговите кои во моментов функционираат на blog.mk, како што се вели во известувањето, својата архива треба да си ја преземат најдоцна до 30.04.2014 година.

Своевремено и Маркетинг365 ги направи своите пионерски почетоци на blog.mk платформата за прв пат пласирајки ја во етер идејата за медиум кој ќе ја афирмира маркетинг и ПР сцената во Македонија.

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365