Home » Во фокусот » (Галерија) Босанската New Moment New Ideas прослави 10 години постоење

(Галерија) Босанската New Moment New Ideas прослави 10 години постоење

New Moment New Ideas Босна и Херцеговина деновиве прослави 10 години од своето постоење. По тој повод беше организирана забава за вработените, соработниците и пријателите на агенцијата.

Њу Момент БиХ како дел од регионалната мрежа на Њу Момент е основана во 2003 година и себеси се афирмираше како една од водечките агенции во Босна.

Драган Рујевиќ, директорот на агенцијата по овој повод за наредниот период посака “агенцијата што повеќе да го зголеми пазарниот удел на домашниот пазар и сериозно да зачекори во интернационалните води потврдувајќи ја својата креативност со нови награди на интернационалните фестивали !“

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

2 comments

  1. ni trebase edna stranica vo makedonia za marketing its cool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365