Home » Во фокусот » Bruketa&Žinić OM меѓу 17-те водечки светски независни агенции

Bruketa&Žinić OM меѓу 17-те водечки светски независни агенции

Водечкиот британски неделник за огласувачката индустрија – Campaign, често нарекуван и како “Bible of British adland“ во рамки на своето издание кое излезе на 10 Април, ја објави публикацијата “The World’s Leading Independent Agencies 2014“ во која оддаваат почит на најдобрите 17 независни агенции во светот за 2014 година.

leadng independent

Единствена агенција од регионот која е дел од оваа листа на 17 најдобри независни агенции за минатата година е хрватската Bruketa&Žinić OM која се најде во престижното друштво на Atomic London, 180 China, Peralta Sao Paulo, јапонската Mori Inc., шведската Stendahls и др.

Целата листа на најдобри независни агенции во светот според Campaign, можете да ја погледнете во специјално изработениот веб сајт : http://www.leadingindependents.com/

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365