Home » Во фокусот » CANAL+ со скриена порака во завршните заслуги од филмовите

CANAL+ со скриена порака во завршните заслуги од филмовите

Дали сте забележале кога сте во кино, дека само вистинските фанови остануваат да ги догледаат завршните заслуги до крај?

Телевизискиот канал CANAL+ се одлучи да ги изненади и награди овие филмски ентузијасти со скриена порака во завршните заслуги.

Во соработка со кинематографската куќа МК2 од Франција, CANAL+ сокри подарок за овие ентузијасти на крајот од филмовите кои биле проектирани во ланецот кина на MK2 во текот на една недела. Оној кој ќе останел до крај, си добивал промотивен код за 3-месечна бесплатна претплата на CANAL+. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365