Home » Во фокусот » Карлсберг го креираше “Веројатно најдобриот постер на светот“ !

Карлсберг го креираше “Веројатно најдобриот постер на светот“ !

Карлсберг штотуку го креираше “Веројатно најдобриот постер на светот“ (#ProbablyTheBest).

carlsberg poster

Постер кој точи бесплатно пиво !

Постерот е поставен во Лондон и него го “чуваат“ задолжени лица кои го одржуваат редот и кои се грижат постерот да не биде “премногу искористен“ од пивопијците и гарантираат секој посетител да си добие по една чашка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365