Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа

Огласи за Маркетинг/ПР работа

АМЦ објавува оглас за графички дизајнер

АМЦ ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР Со место на вршење на работните задачи во управната зграда во Скопје (на определено време 3 месеци – 1 позиција со план за неопределено ако кандидатот ги оствари очекувањата) Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:     -Соодветно образование     -Adobe Photoshop, ... Read More »

Маркетинг агенција вработува нов менаџер на социјални медиуми

Marketing365 за потребите на свој клиент, маркетинг агенција од Скопје, го објавува следниот Оглас за работа: Social Media Manager Квалификации: Активно работење и познавање на водечките социјални мрежи. Три години работно искуство на иста (Social Media Manager) или слична позиција. Одлично позавање на англиски јазик. Сите заинтересирани кои сакаат да станат ... Read More »

Оглас за три отворени работни позиции во агенцијата Direct Media од Скопје

Агенцијата Direct Media од Скопје го проширува својот тим со тројца нови членови: 1.Account Media Manager Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве квалификации: Искуство од минимум 6 години во медија адвертајзинг Одлично познавање на англискиот јазик Одлично познавање на MS Office пакетот Одлично познавање на Arianna Солидно познавање на TGI ... Read More »

Меккен Скопје вработува ПР менаџер, сениор графички дизајнер и менаџер за дигитални комуникации.

Меккен Скопје вработува ПР менаџер, сениор графички дизајнер и менаџер за дигитални комуникации. МЕНАЏЕР ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТА Од кандидатот очекуваме: Универзитетска диплома Најмалку три години работно искуство на исти или слични работни места Искуство од работа во агенција е предност Искуство во водење на проекти кои вклучуваат различни комуникациски ... Read More »

Маркетинг агенција има потреба од креативци и ПР менаџери

Marketing365 за потребите на свој клиент, маркетинг агенција од Скопје, го објавува следниот Оглас за работа: Една од водечките македонски маркетинг агенции го проширува својот тим со креативци и ПР менаџери со минимално работно искуство од 2 години. Нашите идеални кандидати се: – ведри и амбициозни личности ; – комуникативни; ... Read More »

Пивара Скопје вработува маркетинг-менаџер за безалкохолни пијалоци

ОГЛАС ЗА РАБОТА: МАРКЕТИНГ-МЕНАЏЕР ЗА БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ / ПИВАРА СКОПЈЕ Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Што е тоа што бараме: Висока стручна подготовка ВСС Најмалку 5 години работно искуство во областа на маркетингот или најмалку 2 години искуство во FMCG-индустријата Мотивација за работа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365