battlestar-galactica-mk-630x90
Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа

Огласи за Маркетинг/ПР работа

Universal Media Скопје вработува Media Account Manager и Media Planner

media account i media planner UM Skopje Macedonia

Universal Media Скопје (UM) е водечка full service медиумска агенција, специјализирана за планирање и закуп на огласувачки простор на сите медиумски платформи за некои од најголемите локални и меѓународни компании. UM Скопје е дел од I & F McCann групата, која вработува повеќе од 600 талентирани професионалци и работи во ... Read More »

Меккен Скопје вработува акаунт менаџер

mccann account manager oglas za rabota

Една од водечките маркетинг агенции во Македонија и регионот, Меккен Скопје, го проширува својот тим со “суперхерој” кој се одзива на името Акаунт менаџер. Од кандидатот се очекува: -Универзитетска диплома (по можност) -најмалку три години работно искуство на исти или слични работни места -искуство од работа во агенција е предност -одлично ... Read More »

Меккен вработува графички дизајнер

super hero wanted-oglas mccann

Една од водечките маркетинг агенции во Македонија и регионот, Меккен Скопје, го проширува својот тим со суперхерој кој се одзива на името Графички дизајнер.   Од кандидатите се очекува: -Универзитетска диплома по можност -Најмалку три години работно искуство на исти или слични работни места -Одлично познавање на програмите: Photoshop, Illustrator -Развиено ... Read More »

Brand Union вработува Digital Account Manager

BranUnion oglas za rabota

Brand Union една од водечките дигитални агенции во Република Македонија поради зголемен обем на работа го проширува својот тим и објавува оглас за вработување на Digital Account Manager. Огласот е отворен до Понеделник 27 јуни а сите заинтересирани треба своите CV-а да ги пратат на: contact@brandunion.mk Read More »

Агенцијата Футура 2/2 вработува Account Manager и Office Manager

Futura 2-2

Маркетинг агенцијата Футура 2/2 го проширува својот тим со двајца нови членови: ACCOUNT MANAGER Во потрага сме по искусен Account Manager со минимум 3 години работно искуство во адвертајзинг индустријата кој одлично го владее Microsoft Office пакетот со акцент на Excel и PowerPoint. OFFICE MANAGER Нашиот идеален кандидат е личност која ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365