Home » Да се запознаеме со…

Да се запознаеме со…

Да се запознаеме со Маја Богдановска, маркетинг асистент во Euro BPO

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со – нашите читатели. Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и кои ... Read More »

Интервју со Виктор Петков, генерален менаџер на ”ВИПРО”

Денешен гостин на Маркетинг365 е господин Виктор Петков, генерален менаџер на еден од брендовите со најголема традиција кај нас ВИПРО. Повеќе за него, неговата кариера и компанијата која ја води, во разговорот во продолжение: 1. Госпорин Петков, споделете ни нешто повеќе за Вас и Вашата кариера? Моето име еВиктор Петков, во ... Read More »

Мартина Димовска: Бидете постојани во она што го работите !

Мартина Димовска има 22 години и е студентка на Технолошко-Металуршкиот факултет при УКИМ. Таа е првенец на генерацијата, но зад неа има и многу други успеси и награди, меѓу кои освоено прво место со својот тим на „NASA space challenge“ и прво место на предизвикот од UNDP, кадешто таа со ... Read More »

Да се запознаеме со… Јасмина Масри

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со нашите читатели. Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ... Read More »

.. Јована Макеларска Поповски (Макпримат)

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со нашите читатели  Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и ... Read More »

…Ангела Христовска (EYECON media )

Да се запознаеме со..“ е секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ќе ни пренесат што актуелно се случува во нивната компанија и ... Read More »

..Цветанка Христовска (Tinex)

Да се запознаеме со..“ е нова секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ќе ни пренесат што актуелно се случува во нивната компанија ... Read More »

Васко Русевски (Натусана)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која деновиве ја стартувавме на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели  Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365