Home » Интервјуа (page 2)

Интервјуа

Мега интервју со Јосипа Челиниќ, главен уредник на “Бренд култура“

Ѕирнавме во редакцијата на Бренд култура Во последните четири години откако постои овај престижен стручен магазин, “Бренд култура“ и самиот стана бренд. Од објавувањето на ISSUU платформата, преку печатеното издание на магазинот, па се` до веб-страницата brendkultura.com, “Бренд Култура“ со сигурни чекори ги шири своите канали на комуникација. Во издание ... Read More »

CreativeVoice: Тоше Арсов (New Moment)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? ТВ рекламите за NLB Банка (Потрошувачки и Станбен кредит), бидејќи си игравме со дел од техниката во новиот театар, како и настанот за East Gate / 20 Години Нептун, ... Read More »

MediaVoice: Силвана Жежова (eMagazin)

М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? Успешна и турбулентна. Го држиме темпото на раст од минатите години. Секое помрднување од место и со еден направен исчекор, е успех. А во 2018 година направивме неколку такви чекори. Прославивме пет години постоење, ... Read More »

PR Voice: Сашо Чолаковски (Progressiva PR&Media)

M365: Како ја оценувате 2018 за вашта ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Годината што изминува за агенцијата донесе малку поголем работен интензитет во однос на минатата, малку повеќе диверсифицирани проекти, отвори некои нови перспективи… Да се разбереме, зборувам за обемот на работа, не за ... Read More »

PR Voice: Марко Костадиновски (Why Not Communications)

М365: Како ја оценувате 2018 за вашата ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Изминатата година според мене беше турбулентна.  Цело време работите како да беа во исчекување од политичката ситуација која ја одбележа. Очекувањата во нашата компанија како и секогаш се големи, но плановите сепак ... Read More »

MediaVoice: Александар Табаковски (Дерби)

М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? Кога треба да се генерализира еден заклучок наједноставно е да се каже дека беше „непостојана“, во смисла да се доловат циклусите на исклучителна побарувачка во шпиц сезони кога има врвни спортски манифестации, понекогаш и ... Read More »

CreativeVoice: Ирина Маја (Меккен)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? 2018 година беше одлична година за нашата Агенција, сработевме одлични кампањи за нашите клиенти и задоволни сме од постигнатите резултати. Но, она што лично ми остави впечаток во однос ... Read More »

PR Voice: Марија Трајковска (Елемент ПР)

M365: Како ја оценувате 2018 за вашата ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Оваа година одбележуваме јубилеј: од 10 години активна работа, и самиот факт што сме цела деценија присутни на пазарот, кажува за успешната приказна на Елемент ПР. А ако треба да дадам оцена, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365