Home » #M365Voice

#M365Voice

MediaVoice: Верица Јорданова (Иновативност)

 М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? Одлична година за Иновативност! Активностите кои во текот на годината ги имавме на полето на стартап и претприемничката сцена, ја потврдија и зајакнаа нашата позиција на специјализиран медиум со јасна и недвосмислена визија: промоција ... Read More »

PR Voice: Снежана Гиевска (Навигаторс)

M365: Како ја оценувате 2018 за вашта ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Водејќи се години наназад, како комплетна слика за пазарот на ПР услуги во Македонија, можеме генерално да заклучиме дека пред сè комуникацијата е круцијален сегмент во секој бизнис кејс, од микро па ... Read More »

MediaVoice: Стојче Ѓорѓиев (Факултети.мк)

M365: Каква година беше 2018 за Вашиот медиум? По што ќе ја паметите? 2018 можеме слободно да ја наречеме година на инвестиција. Уште од почетокот на годината стартувавме со работа на големиот детски проект „Светот на Биби“. Некаде на средина на годината ни стана јасно зошто во Македонија нема цртани ... Read More »

CreativeVoice: Димитар Атанасов (Perfect)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? 2018 беше, а и се уште е една од најдобрите години во нашето постоење. Покрај успешната реализација на 10тина нови и големи проекти, како најголем момент во 2018 за ... Read More »

CreativeVoice: Тоше Арсов (New Moment)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? ТВ рекламите за NLB Банка (Потрошувачки и Станбен кредит), бидејќи си игравме со дел од техниката во новиот театар, како и настанот за East Gate / 20 Години Нептун, ... Read More »

MediaVoice: Силвана Жежова (eMagazin)

М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? Успешна и турбулентна. Го држиме темпото на раст од минатите години. Секое помрднување од место и со еден направен исчекор, е успех. А во 2018 година направивме неколку такви чекори. Прославивме пет години постоење, ... Read More »

PR Voice: Сашо Чолаковски (Progressiva PR&Media)

M365: Како ја оценувате 2018 за вашта ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Годината што изминува за агенцијата донесе малку поголем работен интензитет во однос на минатата, малку повеќе диверсифицирани проекти, отвори некои нови перспективи… Да се разбереме, зборувам за обемот на работа, не за ... Read More »

PR Voice: Марко Костадиновски (Why Not Communications)

М365: Како ја оценувате 2018 за вашата ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Изминатата година според мене беше турбулентна.  Цело време работите како да беа во исчекување од политичката ситуација која ја одбележа. Очекувањата во нашата компанија како и секогаш се големи, но плановите сепак ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365