Home » #M365Voice (page 2)

#M365Voice

MediaVoice: Александар Табаковски (Дерби)

М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? Кога треба да се генерализира еден заклучок наједноставно е да се каже дека беше „непостојана“, во смисла да се доловат циклусите на исклучителна побарувачка во шпиц сезони кога има врвни спортски манифестации, понекогаш и ... Read More »

CreativeVoice: Ирина Маја (Меккен)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? 2018 година беше одлична година за нашата Агенција, сработевме одлични кампањи за нашите клиенти и задоволни сме од постигнатите резултати. Но, она што лично ми остави впечаток во однос ... Read More »

PR Voice: Марија Трајковска (Елемент ПР)

M365: Како ја оценувате 2018 за вашата ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? Оваа година одбележуваме јубилеј: од 10 години активна работа, и самиот факт што сме цела деценија присутни на пазарот, кажува за успешната приказна на Елемент ПР. А ако треба да дадам оцена, ... Read More »

MediaVoice: Венхар Рамадани (Telegrafi)

М365: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? 2018 беше подобра од две другите досега од нашето постоење во државава. Многу повеќе доверба кај читателите, то ест повеќе од 40 илјади луѓе што не читат дневно. Беше подобра и за слободата на ... Read More »

CreativeVoice: Василије Ќорлука (Публицис Групација)

М365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? Можам со задоволство да кажам дека изминатата година за Публицис Групацијата во Македонија беше успешна од неколку различни аспекти. Издвојувавме неколки важни  pitch победи во Македонија и како и ... Read More »

CreativeVoice: Илинка Црвенковска (Идеа Плус)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? Нов член на креативниот сектор, кој внесе нова енергија и ентузијазам. M365:Како ја оценувате работата на домашните креативни агенции? Кои кампањи од конкурентските агенции ви оставија позитивен впечаток? Две ... Read More »

PR Voice: Наташа Божиновска Миркова (Represent Communications)

М365: Како ја оценувате 2018 за вашата ПР агенција? Што е она по што ќе ја паметите најмногу? 2018 година беше плодна година за работа, исполнета со многу предизвици кои бараа мудрост и знаење. Можеме дефинитивно да ја оцениме како успешна, а најмногу ќе ја паметиме по тоа што со ... Read More »

MediaVoice: Иван Мирчевски (Канал 5)

M356: Каква година беше 2018 за вашиот медиум? Што е она по што ќе ја паметите? И среќна и тажна. Тажна затоа што дел од колегите заминаа на други работни места, но среќна затоа што го вративме приматот кај гледачите особено кај информативните емисии, Вестите и Само Вистина. Ќе ја паметам ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365