Home » #M365Voice (page 4)

#M365Voice

CreativeVoice: Александар Наумовски (Ovation BBDO)

M365: Што е она што ќе Ви остане во сеќавање од 2018 година а е поврзано со работата на Вашата агенција? – Немам ништо невообичаено да споменам, изгледа со текот на годините поминати во агенција се навикнува човек на секакви ситуации од типот на добивање клиент или да си оди ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365