Home » Маркетинг & Адвертајзинг (page 118)

Маркетинг & Адвертајзинг

ВИА Маркетинг го промовираше новото лого

  ВИА Маркетинг по пет години постоење официјално го објави ребрендирањето на логото на компанијата кое е инспирирано од римскиот број 5, V како победа и А како нов почеток, успех. ВИА маркетинг во Македонија е позната по необичните промотивни материјали, рекламни сталажи, мегабалони поставени во градските центри, уникатни маркетинг-подароци кои ... Read More »

Интервју со Коста Петров – основач и извршен директор на “The P World”

Почитувани читатели , денеска на мое големо задоволство, како гостин на блогов го имаме Коста Петров. Коста е еден од најмаркантните професионалци во Република Македонија. Основач е и извршен директор на можеби најголемиот македонски бизнис-бренд во глобални рамки – компанијата “The P World“, работел на многу проекти што од маркетинг, што од ПР што ... Read More »

Интервју со Брајан Солис – светски познат “гуру“ за социјални медиуми

Почитувани читатели на Маркетинг365, особено задоволство и чест ми е што денеска на блогов имам едно мини-интервју со светски познатиот маркетер, често нарекуван “гуру“ на Социјални медиуми, мојот колега Брајан Солис ! Брајан( @briansolis ) е еден од најпознатите светски маркетери, автор e на две книги “Engage” и “The End od Business As ... Read More »

Интервју со Ирена де Сомер – маркетинг професионалец

Почитувани читатели, огромна чест и задоволство ми е што на блогов денеска имам една супер гостинка како што несомнено е Ирена Де Сомер – во моментов ангажирана како маркетинг и ПР директор во “Семос“. Со Ирена се запознавме за време на манифестацијата за доделување на наградите за “Сајт на Годината 2011“ ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365