Home » Неделен Маркетинг-Микс

Неделен Маркетинг-Микс

Неделен маркетинг-микс: Чаршијата, Банките и Маркетинг Агенциите во Македонија

“Таква ни е браншава !“ Топ тема деновиве се комбинациите кои Македонски Банки ќе ги сменат своите Маркетинг-агенции, која агенција после промената останува во најдобра позиција, која пополека се крева “од мртвите“ а која останува со празни раце. Се чини возбудата ќе беше помала ако не работеше “Чаршијата“, ама па ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365