Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа (page 2)

Огласи за Маркетинг/ПР работа

Оглас за маркетинг менаџер

ОГЛАС ЗА МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР  за брендовите: Martini, Grey Goose, Bacardi, Bombay Sapphire, Dewar’s & Eristoff Квалификации: Универзитетско образование (Економија, Бизнис администрација или Маркетинг) Најмалку 3 години работно искуство на иста или слична позиција Одлично познавање на англиски јазик Одлично познавање на MS Office Искреност, отвореност, однесување со почит, насоченост кон ... Read More »

Агенцијата Division вработува акаунт менаџер

Имаш искуство како акаунт менаџер, имаш одлични комуникациски вештини и способност да работиш на повеќе проекти во исто време? Тогаш твоето место е во Division. Испрати ни го твоето CV на mail@division.mk најдоцна до 23.12.2018 и биди дел од нашиот тим. Read More »

Оглас за маркетинг менаџер

Агенцијата за вработување Декра, во име на својот клиент Тинекс МТ ја огласува ново отворената позиција: маркетинг менаџер. ТИНЕКС МТ е водечка компанија во Македонија, која 24 години успешно ги препознава и задоволува потребите на современите купувачи, нудејќи им врвни и квалитетни производи и услуги. Со повеќе од 1300 вработени, ... Read More »

Пивара Скопје вработува Shopper Marketing Manager

Пивара Скопје има две отворени работни позиции исполнети со комуникација, предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Квалификации: Висока стручна подготовка – (BSc) општествени науки, предност Маркетинг; Најмалку три години работно искуство во областа на маркетинг, предност индустријата „FMCG“; Работно искуство во раководење со развојни програми за маркетинг и проектен ... Read More »

Оглас за вработување во Media Plan

Агенцијата Media Plan Скопје објавува слободно работно место за позицијата: МЕДИА ПЛАНЕР.  Потребни квалификации: Завршено високо образование; Одлично познавање на  Microsoft Office, посебно Excel и Power Point; Одлично познавање на Англиски јазик Работни одговорности: Изработка, развој и следење на медија планови и медија буџети за клиентите на агенцијата. Обработка на податоци што се користат ... Read More »

Агенцијата Публицис објавува оглас за две работни позиции

Агенцијата Публицис, за својата канцеларија во Скопје, објавува оглас за две отворени работни позиции: Media Planner & Digital Media Executive Media Planner  Квалификации кои треба да ги поседува нашиот идеален кандидат се: Одлични аналитички, презентациски и преговарачки вештини Познавање на медиумскиот пазар, рекламните канали и трендовите во огласувањето Напредно познавање ... Read More »

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенцијата Futura 2/2, за својата канцеларија во Скопје објавува оглас за вработување на Office Manager. Сите заинтересирани се охрабруваат да ги испратат своите CV-a на: jobs@futura.net.mk Крајниот рок за аплицирање е 28-ми септември.   Read More »

Оглас за работа во UM

Universal Media Скопје (UM) е водечка full service медиумска агенција, специјализирана за планирање и закуп на огласувачки простор на сите медиумски платформи за некои од најголемите локални и меѓународни компании. UM Скопје е дел од I&F McCann групата, која вработува повеќе од 600 талентирани професионалци и работи во дванаесет земји во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365