Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа (page 3)

Огласи за Маркетинг/ПР работа

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенцијата Futura 2/2, за својата канцеларија во Скопје објавува оглас за вработување на Office Manager. Сите заинтересирани се охрабруваат да ги испратат своите CV-a на: jobs@futura.net.mk Крајниот рок за аплицирање е 28-ми септември.   Read More »

Оглас за работа во UM

Universal Media Скопје (UM) е водечка full service медиумска агенција, специјализирана за планирање и закуп на огласувачки простор на сите медиумски платформи за некои од најголемите локални и меѓународни компании. UM Скопје е дел од I&F McCann групата, која вработува повеќе од 600 талентирани професионалци и работи во дванаесет земји во ... Read More »

Оглас за работа во Публицис

Маркетинг агенцијата Publicis One Македонија објавува оглас за вработување на Event менаџер. Сите заинтересирани кандидати се покануваат да ги испратат своите Професионални Биографии (CV-a) најдоцна до 15.08.2018 на следнава е-маил адреса: jobs@publicis.com.mk Read More »

Оглас за Social Media Manager

Мотиви, за потребите на свој клиент бара: SOCIAL MEDIA MANAGER Потребни квалификации:  познавање на водечките социјални мрежи;  три години работно искуство на иста (Social Media Manager) или слична позиција;  креативност во пишување;  познавање на Photoshop и Illustrator ќе се смета за предност;  oдлично познавање на Aнглиски јазик (proficient user). Работни ... Read More »

Фејсбук вработува македонец, специјалист за македонскиот пазар. Пријавете се!

Фејсбук објави оглас за вработување на македонец на работната позиција Market Specialist / Market Operations, кој ќе се приклучи на тимот кој го работи македонскиот пазар и ќе има за цел да ја “подобри довербата“ во Фејсбук искуството, одржувајќи ја безбедноста на луѓето со идентификување и решавање на злоупотреба на Условите за ... Read More »

Оглас за вработување на маркетинг менаџер

Објавува оглас за пополнување на работната позиција: Маркетинг менаџер Рок за пријавување: 31.07.2018 Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во обезбедување на исклучителни услуги кон нашите корисници. Позицијата вклучува: Развивање на маркетинг стратегија во ... Read More »

Оглас за работа: Вип го проширува својот маркетинг тим

Вип објавува оглас за вработување на Специјалист за Дигитален маркетинг (Digital Marketing Specialist), кој треба да биде ефективен комуникатор, способен да размислува креативно и иновативно и да биде запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во дигиталниот маркетинг. Од специјалистот за дигитален маркетинг се очекува да идентификува и развива нови, ... Read More »

Оглас за Маркетинг координатор

Националната телевизија ТВ21, има потреба од комуникативна, преставителна, енергична и амбицизна личност за следната позиција: Маркетинг координатор Потребни квалификации:  Високо образование, Познавање на англиски јазик (пожелно и познавање на албански), Познавање на MS Office (Word, PPP, Excel), Задолжително претходно работно искуство во областа на маркетинг и комуникации со клиенти. Потребни вештини:  ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365