Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа (page 4)

Огласи за Маркетинг/ПР работа

ЦрноБело Медиа вработува копирајтер

Бараме одговорен, креативен Instagram power user со познавање на техники за креирање на продажен content, одличен во CTA-s, познавање на e-mail маркетинг, Facebook маркетинг и основи на Google Advertising. * Работните активности ќе се извршуваат на англиски јазик  Опис на работни активности: Организација на content и оптимизација Креирање на брендиран ... Read More »

ИАБ Македонија вработува технички секретар

Здружението за Интерактивно огласување ИАБ Македонија (www.IAB.mk) вработува технички секретар на определен период од 6 месеци со можност за продолжување на работниот ангажман. Работниот ангажман ќе биде со половина работно време (4 часа) од понеделник до петок. Основни задачи: Координација на тековни активности и подготовка на состаноци на телата и ... Read More »

Оглас за вработување во Вип

Вип објавува оглас за вработување на експерт за Дигитален маркетинг (Digital Marketing Expert), кој треба да биде ефективен комуникатор, способен да размислува креативно и иновативно и да биде запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во дигиталниот маркетинг. Од експертот за дигитален маркетинг се очекува да идентификува и развива нови, ... Read More »

Агенцијата Division вработува

Маркетинг агенцијата Division од Скопје, го проширува својот тим со нов Дигитал маркетинг специјалист. Заинтересираните кандидати се покануваат да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk. Крајниот рок за аплицирање е: 10 мај 2018 година. Read More »

Вип вработува маркетинг специјалист

Компанијата ОНЕ.ВИП за својот CRM оддел вработува маркетинг специјалист. Идеалниот кандидат треба да биде ефикасен комуникатор кој размислува креативно и иновативно и е блиску запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во областа на продукт маркетинг. Огласот е отворен до 06.05.2018 а сите детали за обврските и потребните квалификации може да се ... Read More »

Публицис објави оглас за три работни позиции

Publicis One Македонија објавува оглас за вработување на: Copywriter Art Director DTP Сите заинтересирани кандидати се охрабрени да ги испратат своите CV-а и портфолија на jobs@publicis.com.mk. Крајниот рок за аплицирање е: 03.05.2018 ЛИНК   Read More »

Оглас за асистент за маркетинг

Компанијата АУТОМОБИЛЕ-СК ДОО Скопје, ексклузивен увозник за марките FIAT, ALFA ROMEO и JEEP за Македонија и Косово вработува: Асистент за маркетинг ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ Најмалку 3 години претходно работно искуство во следниве области: адвертајзинг, социјални/дигитални медиуми, комуникации и настани; Високо образование, Економски факултет, насоки од областа на маркетинг, комуникации или бизнис; ... Read More »

Агенцијата ЕПП вработува Digital Designer

ЕПП Комјуникејшнс вработува еден Digital Designer со квалификации во следниве области: 1.Graphic Design и Advertising: Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Acrobat DC / Pro Предност имаат кандидати со познавање на: (After Effects, 3DS Max) 2.Web Design: Adobe Animate (former Flash) HTML 5 CSS3 PHP Word Press (креирање и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365