Home » Во фокусот » “Да не оставиме никој сам“ –одлична Божиќна реклама

“Да не оставиме никој сам“ –одлична Божиќна реклама

Божиќните реклами знаат да ни го подигнат духот за празниците, да не направат многу среќни, но понекогаш и емотивни.

Пораката на оваа божиќна реклама за швајцарскиот супермаркет Migros е дека никој не смее да биде оставен сам за време на празниците. Погледнете ја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365