Home » Во фокусот » Дали веруваш во судбина?

Дали веруваш во судбина?

Шпанската рекламна агенција Shackleton ја бранува светската маркетинг јавност со одличната реклама за играта на среќа EuroMillions проследена со феноменална нарација која уште еднаш покажува како добрите приказни можат да се претворат во одлични реклами.

Рекламата ја следи приказната на еден брачен пар, почнувајќи со сцена како сопругот дознава дека се добитници на EuroMillions и заедно прават емотивно навраќање на нивата прва средба и потегот што иницирал нивно запознавање….. да не должиме многу, погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365