Home » Во фокусот » DigitalPsychology – збирка што мора да ја имате за вашиот следен проект

DigitalPsychology – збирка што мора да ја имате за вашиот следен проект

Денеска на ProductHunt беше лансиран нов проект, скоцкан во веб сајтот Digital Psychology. Проектот претставува бесплатна библиотека на психолошки принципи и примери за инспирирација и подобрување на потрошувачкото искуство и влијанието врз корисничкото однесување.

Погледнете на: https://digitalpsychology.io/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365