Home » Во фокусот » Домагој Давидовиќ премина во агенцијата “Јасно и Гласно“

Домагој Давидовиќ премина во агенцијата “Јасно и Гласно“

Од Хрватска ни стигнуваат вести за атрактивен бизнис трансфер кој го вклучува Домагој Давидовиќ досегашниот оперативнен директор на агенцијата “Proximity Zagreb“ кој како што пренесува порталот Marketingitd, од почетокот на месецов премина во дигиталната агенција “Јасно и Гласно“ каде ќе ја извршува функцијата на Key account manager.

Domagoj Davidovic

Domagoj Davidovic

Во дел од својата изјава по овој повод, ко-основачката на “Јасно и Гласно“, Ана Пеновиќ изјави : “Пресрекни сме што Домагој ја избра “Јасно и гласно“ како следен чекор во својата кариера . Него лично го познаваме подолг период и неговара работа и знаење за дигиталниот екосистем особено ја цениме. Сигурни сме дека неговото доаѓање ќе придонесе за уште поубава атмосфера во компанијата придружена со многу нови успеси

 

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365