Home » Креативен импулс » Принт : Dupont Coragen Pesticide – Green Worm

Принт : Dupont Coragen Pesticide – Green Worm

Advertising Agency:Bold Ogilvy, Athens, Greece
Executive Creative Director:Yannis Sideris
Creative Director:Andreas Panagakis
Art Director:Angelos Petrakis
Copywriter:Constantinos Melitas

kx_lake_eng_NEW

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365