Home » Во фокусот » Филип Младеновски назначен за регионален менаџер за дигитална стратегија во UM

Филип Младеновски назначен за регионален менаџер за дигитална стратегија во UM


Регионалниот стратешки тим на Агенцијата UM ќе добие нов член во мај.

Филип Младеновски е назначен за нов регионален менаџер за дигитална стратегија за регионот на Југоисточна Европа.

Неговата улога ќе биде да придонесе за подигнување на нивните стратешки производи на највисоко ниво во регионот со своето знаење, искуство и енергија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365