Home » Во фокусот » Golden Drum 2013 – предавачи

Golden Drum 2013 – предавачи

20-тиот Golden Drum интернационален адвертајзинг фестивал во Порторож, Словенија, започнува на 9-ти октомври (што ќе му дојде другата недела).

Програмата за настанот можете да ја погледнете на следниот линк, додека предавачите што ќе бидат присутни на овој настан се следните:

1 2 3 4 5

Автор Мирослав Мечкароски

Мирослав е инволвиран во различни маркетинг проекти на различни платформи, со акцент на интернет медиумите и нивното влијание. Омилената дестинација му се бренд стратегиите и јавното говорење (+ПР), а како деликатес ги смета проектниот менаџмент и менаџментот на настани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365