Home » Во фокусот » Среќни празници! Од Шкотска.

Среќни празници! Од Шкотска.

Брендовите, како и секоја година, и оваа на најдобриот можен начин се трудат да ни ги честитаат празниците.

И полицијата на Глазгов сака да Ви ги честита празниците.

Glasgow

 

 

И од мене, Мирослав, Среќна Нова Година и среќни празници!

Се читаме од идната година.

 

Автор Мирослав Мечкароски

Мирослав е инволвиран во различни маркетинг проекти на различни платформи, со акцент на интернет медиумите и нивното влијание. Омилената дестинација му се бренд стратегиите и јавното говорење (+ПР), а како деликатес ги смета проектниот менаџмент и менаџментот на настани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365