Home » Extra 5 » Hashtag.mk – Прв македонски портал за тинејџери

Hashtag.mk – Прв македонски портал за тинејџери

Сакаш да прочиташ нешто повеќе за твоите омилени Јутјубери или омилени светски ѕвезди? Сакаш да си во тек со сè што се случува на домашната и светската музичка сцена? Од 2 октовмри сè што те инстересира ќе може да прочиташ на Hashtag.mk.

Hashtag.mk е првиот портал за тинејџери кај нас. Ова ќе биде твој простор каде ќе можеш да ги следиш животите и кариерите на најпопуларните ѕвезди. Овде ќе може да го причиташ и видиш  она што те интересира за мода, убавина, технологија и наука. Ќе може да решаваш тестови, да споделуваш твои видеа и фотографии, да прочиташ совети за проблемите што те мачат и да ги следиш видеата на најпознатите Јутјубери кај нас и во светот.

Заштитни лица на Hashtag.mk се Иван Бошковски и Христина Цветкоска, кај нивните фанови познати како јутјуберите Иван Ајнштајн и Кике Цветче. Погледнете го видеото во продолжение, Иван Ајнштајн има нешто важно да ви каже!

Се читаме на 2 октомври! А, дотогаш можете да ги следите официјалната фан-страна на Фејсбук и профил на Инстаграм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365