Home » Во фокусот » Идеа Лаб вработува акаунт менаџер

Идеа Лаб вработува акаунт менаџер

Агенцијата ИДЕА ЛАБ е во потрага по креативен, одговорен и комуникативен акаунт менаџер, кој задолжително мора да поседува 2 години искуство во маркетинг/ПР/креативна агенција.
Бруто платата изнесува 37.500 денари за старт.
Ако се пронаоѓаш, сандачето на info@idealab.mk го очекува твоето CV.
Расположени сме за кафе-муабет до 5 ноември.
Те очекуваме во Идеа Лаб!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365