Home » Во фокусот » Идеа Плус со креативно видео и “10 свети заповеди“ ја честиташе Нова Година

Идеа Плус со креативно видео и “10 свети заповеди“ ја честиташе Нова Година

Скопската и Белградската екипа на агенцјата Идеа Плус, на креативен и досетлив начин ја честитаа Новата 2014 Година на сите свои пријатели и соработници промовирајќи се и себеси и својот “занает“.

Најпрво екипата од Скопје ја промовираше својата видео честитка:

 

А екипата од Белград го создаде сајтот-разгледница http://ideaplus.rs/newyear/ во кој презентира 10 свети принципи на работење за годината што претстои кои се однесуваат за нивниот тим и колегите од браншата.

Меѓу “10-те заповеди“ и:

Идеа Плус

Идеа Плус принципи за Нова Година

Идеа Плус заповед

Останатите погледнете ги на : http://ideaplus.rs/newyear/

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365