Home » Огласи за Маркетинг/ПР работа » Идеа Плус вработува Акаунт менаџер

Идеа Плус вработува Акаунт менаџер

Агенцијата Идеа Плус од Скопје бара Акаунт Менаџер со најмалку 2 години искуство како Акаунт менаџер или маркетинг менаџер.

Огласот е отворен до 10 Март 2014 година.

Заинтересираните кандидати да пратат свое CV на office@ideaplus.com.mk

Идеа Плус оглас

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365