Home » Во фокусот » Идеја за зголемување на наталитетот

Идеја за зголемување на наталитетот

…во Данска.

Компанијата Spies Travel од Данска, во својата реклама ги употреби статистичките податоци за наталитетот во Данска кој што е на најниско ниво во последните 27 години заедно со фактот дека 10% од децата што се родени во изминатиот период биле зачнати на одмор во странство.  Доволно добро за идеја за рекламирање на Вашиот одмор од соништата. Но, најпрвин, воведот:

Париз, убаво звучи!

Дали сексот може да им помогне на Данците? Сексот секогаш “продава”. :)

Автор Мирослав Мечкароски

Мирослав е инволвиран во различни маркетинг проекти на различни платформи, со акцент на интернет медиумите и нивното влијание. Омилената дестинација му се бренд стратегиите и јавното говорење (+ПР), а како деликатес ги смета проектниот менаџмент и менаџментот на настани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365