Home » Истражувања » Инфографик кој е убаво да го имате – сите димензии кај социјалните мрежи

Инфографик кој е убаво да го имате – сите димензии кај социјалните мрежи

Веројатно често ни се случува да сакаме да промениме определена фотографија, дали профил или позадинска на повеќе социјални мрежи и неретко сме “одбивани“ од платформата дека димензиите на фотката не ни соодветствуваат за местото каде сакаме да ја поставиме.

Во Вакви ситуации корисен е инфографиков (направен од TentSocial) подолу каде се  излистани најпопуларните социјални мрежи и соодветните димензии за полињата каде се менуваат сликите.

Зачувајте си го, ќе Ви се најде !

Dimenzii kaj socijalnite mediumi

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365