Home » Креативен импулс » Интересна 3-D принт реклама за кујна

Интересна 3-D принт реклама за кујна

Реклама за кујна во весник сме виделе.

Скриена реклама за кујна…можеби да – можеби не…сме виделе

Ама 3-D скриена реклама за кујна во весник….досега не сме виделе или јас не сум видел….досега…

Топ концепт, интересна илустрација, игра со фонтот и 3-д букви….оригинална реклама во весник !

3D-kitchen-1 3D-kitchen-2 3d-kitchen-hed-2014

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365