Home » Во фокусот » Како би изгледале логоата на брендовите во социјализмот ?

Како би изгледале логоата на брендовите во социјализмот ?

Порталот Identitet, направи една одлична компилација на преработки на логоата на дел од денешните најголеми светски брендови ако тие би функционирале во “социјалистичка ера“ :)

Еве како би изгледале Apple, citybank, Кока-Кола, Дизни, Google и другите..

coca-cola in communism

Apple logo in communism

city bank in communism

chapters in communism

facebook in communism

disney in communism
communist-lamborghini-620x330 communist-marlboro-620x330 communist-volkswanen-620x330 communist-walmart-620x330 google in communism IKEA in communism Jonnie Walker in communism nike in communism starbuck in communism
Извор: Identitet

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365