Home » Во фокусот » Како McDonald’s го замислува светот после 50 години?

Како McDonald’s го замислува светот после 50 години?

Во својата реклама McDonald’s создаде научно-фантастично замислување на следните 50 години на Биг Мек. Спотот го прикажува животот на обичниот човек во 2068 година: неговата рутина, неговите грижи, работни обврски и се разбира, паузата за ручек.

Иако можеме да предвидиме дека технологијата ќе продолжи да го менува начинот на кој живееме, комуницираме и пристапуваме до информациите, McDonald’s верува дека сето она што нè прави човечки – како да уживаме во два бургери во лепче со зрна од семки – ќе остане речиси исто.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365