Home » Во фокусот » Кампања која ги спојува Олимписките игри и бегалската криза

Кампања која ги спојува Олимписките игри и бегалската криза

Летните олимписки игри 2024 ќе се одржат во Париз, а француската организација за човекови права La Cimade со новата кампања потсети кога пливањето, скокањето и трчањето се повеќе од медали…

Имено, тие во соработка со агенцијата Josiane ја лансираа кампањата „Living Is Winning“ каде што во три видеа се прикажани луѓе кои се принудени секојдневно да пливаат, скокаат или трчаат за да преживеат. Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365