Home » Во фокусот » Кампања на Donat Mg – тајната за совршено варење на храната

Кампања на Donat Mg – тајната за совршено варење на храната

Во новата кампања за природната минерална вода Donat Mg, интернет корисниците се претворија во детективи и помогнаа да се разоткрие случајот со украдениот дијамант

Што да се направи кога од строго чуваната галерија исчезне дијамант? За почеток, преку објава на дигиталните канали, јавноста е повикана да соработува во истрагата на страницата ukraden-brilijant.si, со помош на снимка од сигурносните камери за надгледување од 360° направена пред дрската кражба.

Во истрагата, корисниците можат да соработуваат со гласање за еден од осомничените. Правилноста на својата одлука можат да ја проверат со преглед на завршното видео од рекламата, која премиерно е поставена на интернет, а подоцна и на телевизија. Во неа, покрај спремните детективи, главна улога одигра и минералната вода Donat Mg, која се погрижи за конечен расплет и за решавање на тајната за побрзо варење на храната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365