Home » Во фокусот » Кампања на MINI со симпатични мини спојлери

Кампања на MINI со симпатични мини спојлери

Агенцијата Pereira & O’Dell направи кампања на социјалните мрежи која може да вознемири некои фанови на познатите серии и филмови

MINI се обидува да ги изнервира корисниците на социјални мрежи кои уживаат да поминуваат часови гледајќи ги своите омилени серии неколку сезони наеднаш. Наместо тоа, оваа автомобилска компанија има намера да ги инспирира да трошат повеќе време зад воланот, со кампањата на социјалните мрежи #MINISpoilers креирана од агенцијата Pereira & O’Dell.

Кампањата е многу едноставна, но сигурно духовита и впечатлива, со кратки видеа и спојлери од познатите серии како “Game of Thrones“, „This Is Us“ и „West World“. Имињата на сериите не се споменати, но пораките се многу тесно поврзани со нив.

Кампањата ги повикува гледачите да “трошат помалку време на каучот, а повеќе зад воланот”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365