Home » Во фокусот » Клизачи старт над “Тату“ девојките – нова реклама на Сникерс

Клизачи старт над “Тату“ девојките – нова реклама на Сникерс

Во новата рекламна порака на “Сникерс“ за Јапонскиот пазар, гостинки се и двете контроверзни русинки Lena Katina и Yulia Volkova, од познатото музичкото дуо “Тату“ (T.A.T.U.).

Како што можете да забележите глобалната Сникерс кампања чиј водечки мотив е слоганот “You’re not you when you’re hungry” ( кај нас оди рекламата со Betty White “Ти не си ти кога си гладен“) си има и свои јунаци во Јапонија, пресликани во звездите на јапонската серија Paragate која не го дочека белиот ден.

Рекламата:

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365