Home » Во фокусот » Комична реклама на Rexona

Комична реклама на Rexona

Козметичкиот бренд Rexona направи комична реклама во која главниот актер се срами од жолтите кругови под пазувите.

Рекламата ги прикажува незгодните ситуации во кои се најде тој.

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365