Home » Extra 5 » Конкурс за стипендија – Академија за Маркетинг и ПР

Конкурс за стипендија – Академија за Маркетинг и ПР

Creative Hub ( www.creativehub.mk ) објавува Конкурс за стипендија за Академија за Маркетинг и ПР за престојниот февруарски уписен рок.


Академијата за Маркетинг и ПР е во времетраење од 6 месеци и ги вклучува следните предмети: Истражување на пазар, ATL и BTL Маркетинг стратегија, Брендирање, Евент Менаџмент, Продажни стратегии, Дигитален Маркетинг ( Копирајтинг, Медиски закуп, SEO, Google Ads, Facebook Ads Manager, Instagram Ads, LinkedIn Ads, Lead Gen, Email Marketing) , и завшува со ПР, Корпоративен и Кризен ПР.

Академијата ја сочинува предавачки тим од 12 професионалци во областа на маркетинг и ПР со работно искуство во водечки маркетинг агенции или пак маркетинг и корпоративни сектори на познаци компании како Емилија Зографска, Ивона Петков Галиќ, Трајко Џиков, Сергеј Зафировски, Огнена Васиљевиќ, Аријана Коскарова, Михаил Ангелов, Радмила Павловска, Дина Муцунска, Билјана Северинова и други.

Во склоп на Академијата, Creative Hub организира и настани како “Македонски маркетинг настан” и “ПР Бар” за да им овозможи на учесниците да се запознаат со фелата двигател на процесите во маркетинг и пр секторот  во Македонија.

Предавањата на Академијата се по 17 часот и се одржуваат во просториите на Creative Hub.

На Конкурсот за стипендија се доделуваат 10 стипендии, а сите заинтересирани што сакаат да конкурираат за стипендија може да испратат свои податоци на contact@creativehub.mk и да се пријават за истиот.

Конкурсот е отворен до 15 февруари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365