Home » Во фокусот » „Магијата започнува кога сме заедно“ – новогодишна реклама на Македонски Телеком

„Магијата започнува кога сме заедно“ – новогодишна реклама на Македонски Телеком

Во пресрет на новогодишните празници Македонски Телеком го промовираше новиот ТВ спот како дел од новата кампања и празнична понуда со која го збогатува Magenta 1 и Smart портфолиото со нови содржини и поволности, во коишто ќе можат да уживаат сите членови на семејството.

Магијата започнува кога сме заедно“ – е мотото на новата  реклама создадена за да нè потсети колку се тешки разделбите и колку среќа и љубов има во повторните средби со нашите најблиски.

Позади рекламата стои тимот на Saatchi&Saatchi Македонија, а за продукцискиот дел беше задолжено студиото Vertigo Visual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365